Aandelen The Southern Company kopen

Wil je beleggen in The Southern Company aandelen? Op deze pagina kan je direct The Southern Company aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in The Southern Company. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel The Southern Company raadplegen. The Southern Company is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SO.

Waar kan je The Southern Company aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel The Southern Company kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel The Southern Company?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel The Southern Company. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in The Southern Company?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van The Southern Company? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf The Southern Company

The Southern Company is een holdingmaatschappij die zich nadrukkelijk bezighoudt met gas en elektriciteit. Dat doet The Southern Company hoofdzakelijk in – hoe kan het ook anders- het zuidelijke deel van de Verenigde Staten.
Het hoofdkwartier van de holdingmaatschappij is overigens gevestigd in Atlanta. Wie kijkt naar het klantenbestand die ziet dat het meteen ook het op een na grootste nutsbedrijf van Amerika is. De klanten zijn verdeeld over zes staten en worden door The Southern Company voorzien van gas en elektriciteit. Het bedient in totaal een gebied van liefst 120.000 vierkante mijl. The Southern Company is opgenomen in de Fortune 500 en heeft al een rijke geschiedenis achter zich. Het bedrijf werd namelijk in 1924 opgericht.