Aandelen The Star Entertainment Group kopen

Wil je beleggen in The Star Entertainment Group aandelen? Op deze pagina kan je direct The Star Entertainment Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in The Star Entertainment Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel The Star Entertainment Group raadplegen. The Star Entertainment Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SGR.CHA.

Waar kan je The Star Entertainment Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel The Star Entertainment Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel The Star Entertainment Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel The Star Entertainment Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in The Star Entertainment Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van The Star Entertainment Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in The Star Entertainment Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in The Star Entertainment Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over The Star Entertainment Group

The Star Entertainment Group is een bekend Australisch gok- en entertainmentbedrijf. De aandelen worden openbaar verhandeld op de beurs in Australië met de naam SGR.  Bekende dochter van The Star Entertainment Group is  The Star Phy. Het hoofdkwartier van het bedrijf staat in Brisbane, Australië.
The Star Entertainment Group is eigenaar en exploitant van Treasury Casino & Hotel The Star, Gold Coast en The Star Sydney. De onderneming beheert eveneens ook de Gold Coast Exhibition Centre. Dat doet het overigens namens de regering van Queensland.