Aandelen The Stars Group kopen

Wil je beleggen in The Stars Group aandelen? Op deze pagina kan je direct The Stars Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in The Stars Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel The Stars Group raadplegen. The Stars Group is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool *.

Waar kan je The Stars Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel The Stars Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel The Stars Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel The Stars Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in The Stars Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van The Stars Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in The Stars Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in The Stars Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over The Stars Group

The Stars Group is een ook buiten de landsgrenzen zeer bekend online gokbedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd in Toronto, in de staat Ontario.  De aandelen van de onderneming staan zowel genoteerd op de beurs van Toronto als op de Nasdaq. Dat tot het moment dat The Stars Group besloot samen te gaan met Flutter Entertainment. 
In Sky Betting and Gaming en Full Tilt Poker heeft The Stars Group bekende dochterondernemingen. Moedermaatschappij van The Stars Group is thans het eveneens bekende bedrijf dat luistert naar de naam Flutter Entertainment.