Aandelen The TJX Companies kopen

Wil je beleggen in The TJX Companies aandelen? Op deze pagina kan je direct The TJX Companies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in The TJX Companies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel The TJX Companies raadplegen. The TJX Companies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TJX.

Waar kan je The TJX Companies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel The TJX Companies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel The TJX Companies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel The TJX Companies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in The TJX Companies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van The TJX Companies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf The TJX Companies

The TJX Companies is gevestigd in Framingham, Massachusetts. Het bedrijf werd opgericht als de dochter van de bekende Zayre Corporation, als we spreken van het jaar 1987. Na de bedrijfsorganisatie in 1989 werd The TJX Companies de juridische opvolger van Zayre.
Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van Te TJX Companies openbaar verhandeld als TJX. TJ Maxx, Marshalls en Home Goods gelden als de bekende dochterondernemingen van The TJX Companies. Ondertussen heeft het bedrijf 3300 discountwinkels in zes landen en is het een Fortune 500 bedrijf. Het behoort het op basis van de omzet bij de grootste bedrijven van de Verenigde Staten.