Aandelen The Travelers Companies kopen

Wil je beleggen in The Travelers Companies aandelen? Op deze pagina kan je direct The Travelers Companies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in The Travelers Companies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel The Travelers Companies raadplegen. The Travelers Companies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TRV.

Waar kan je The Travelers Companies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel The Travelers Companies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel The Travelers Companies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel The Travelers Companies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in The Travelers Companies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van The Travelers Companies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf The Travelers Companies

Als je kijkt naar de marktwaarde dan geldt The Travelers Companies als de grootste verzekeringsmaatschappij van Amerika. Het bedrijf, vaak kortweg Travelers genoemd, heeft het hoofdkantoor gevestigd in Hartford, Connecticut waar het gehuisvest is in de eigen Travelers Tower.
The Travelers Companies werd in 2009 opgenomen in de Dow Jones, waar het de Citigroup verving. Op de New York Stock Exchange worden aandelen van The Travelers Companies het openbaar verhandeld als TRV. Bekende dochter is Travelers Indemnity Company. Het bedrijf werd in 1853 opgericht in Saint Paul, Minnesota.