Aandelen Theravance kopen

Wil je beleggen in Theravance aandelen? Op deze pagina kan je direct Theravance aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Theravance. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Theravance raadplegen. Theravance is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TBPH.

Over Theravance

Theravance is met het hoofdkwartier gevestigd in South San Francisco in Californië. De onderneming werd ooit opgericht door Georges M. Whitesides en Mathai Mammen. Theravance is een gediversifieerd biofarmaceutisch bedrijf. De onderneming ontdekt, ontwikkelt en commercialiseert zogenaamde orgaan-selectieve geneesmiddelen.
Zo is Theravance aanbieder van YUPELRI, een zeer succesvol middel bij de behandeling van longziekten. Ook is Theravance aanbieder van het bekende TD-1473, een bekende JAK-remmer. Theravance heeft nauwe banden en werkt intensief samen met een andere gigant; Pfizer. Ondertussen is het bedrijf bezig met een JAK-3 remmer, nu voor speciale en gecompliceerde aandoeningen aan de darmen.