Aandelen Thomson Reuters kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Thomson Reuters aandelen? Op deze pagina kan je direct Thomson Reuters aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Thomson Reuters. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Thomson Reuters raadplegen. Thomson Reuters is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TRI.

Waar kan je Thomson Reuters aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Thomson Reuters kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Thomson Reuters?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Thomson Reuters. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Thomson Reuters?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Thomson Reuters? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Thomson Reuters is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Thomson Reuters.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Thomson Reuters

Thomson Reuters is een Canadees Amerikaanse multinational. Het fusiebedrijf is opgericht in 2008. Het Canadese bedrijf Thomson kocht toen namelijk de bekende nieuwsdienst Reuters op, een dienst vergelijkbaar met wat het ANP in ons land is.  The Woodbridge geldt overigens als eigenaar van Thomson Reuters. Dit bedrijf bezit een kleine 60 procent van alle aandelen van het bedrijf. 

De aandelen worden als TRI-B verhandeld op de Toronto Stock Exchange en eveneens op de beurs van New York. Voorts is Thomson Reuters een S&P en TSX 60 component geworden. 

aandeel thomson reuters kopen