Aandelen Thor Industries kopen

Wil je beleggen in Thor Industries aandelen? Op deze pagina kan je direct Thor Industries aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Thor Industries. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Thor Industries raadplegen. Thor Industries is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool THO.

Waar kan je Thor Industries aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Thor Industries kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Thor Industries?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Thor Industries. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Thor Industries?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Thor Industries? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Thor Industries

Thor Industries is producent van recreatieve voertuigen. Thor Industries verkoopt met name getrokken en gemotoriseerde campers. Dat doet het vooral via dochterondernemingen als Airstream, Heartland, Jayco en Livin Lite. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ekhart, Indiana.
Aandelen Thor Industries worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als  THO. Bovendien is het in 1980 opgerichte bedrijf S&P 400 component en heeft het vestigingen in onder meer Michigan, Ohio, Indiana en Oregon. Bekende dochteronderneming is overigens Heartland Recreational Vehicles. Thor Industries is opgericht door Wade Thompson en Peter Arthwein.