Aandelen ThyssenKrupp kopen

Wil je beleggen in ThyssenKrupp aandelen? Op deze pagina kan je direct ThyssenKrupp aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ThyssenKrupp. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ThyssenKrupp raadplegen. ThyssenKrupp is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TKA.DE.

Waar kan je ThyssenKrupp aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ThyssenKrupp kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ThyssenKrupp?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ThyssenKrupp. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ThyssenKrupp?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ThyssenKrupp? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ThyssenKrupp is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ThyssenKrupp.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Thyssen Krupp

Het Duitse Thyssen Krupp is een van de grootste technologiebedrijven ter wereld. De thuisbasis is nog steeds het Duitse Essen. De aandelen van het bedrijf worden als TKA verhandeld op de Duitse beurs. De onderneming werd in 1999 opgericht, ook al in Essen. Thyssen Kupp Marine Systems is een van de bekenste dochteronderneming van de uiterst succesvolle onderneming.
 
Thyssen Krupp levert onder andere assen,  stuursystemen en schokdempers aan de autowereld, liften en roltrappen voor personen en goederen en staalproducten, om slechts een selectie van alle producten te benoemen.