Aandelen Tiffany kopen

Wil je beleggen in Tiffany aandelen? Op deze pagina kan je direct Tiffany aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tiffany. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tiffany raadplegen. Tiffany is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan deNYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TIF.

Waar kan je Tiffany aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tiffany kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tiffany?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tiffany. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tiffany?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tiffany? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Tiffany

Tiffany staat alom bekend als een van de grootste Amerikaanse aanbieders van onder meer luxe sieraden. De speciaalzaak is in eigendom van LVMH en is gevestigd met het hoofdkantoor in New York City.
Tiffany verkoopt onder meer sieraden, sterling zilver, porselein, kristal, briefpapier, waterflessen, horloges en lederwaren om slechts het topje van de ijsberg te benoemen. De aandelen van Tiffany worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als TIF. De onderneming kent een rijke geschiedenis en zag al in 1837 het levenslicht. In Laurelton Diamonds heeft het de bekendste dochteronderneming.