Aandelen Tilray kopen

Wil je beleggen in Tilray aandelen? Op deze pagina kan je direct Tilray aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tilray. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tilray raadplegen. Tilray is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TLRY.

Waar kan je Tilray aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tilray kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tilray?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tilray. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tilray?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tilray? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Tilray

Sterke punten Tilray

 • Leidende positie in de cannabismarkt: Tilray is een toonaangevend bedrijf in de cannabisindustrie, met een sterke positie op wereldwijde schaal. Het bedrijf profiteert van de groeiende acceptatie en legalisatie van cannabis in verschillende landen en markten.
 • Groeipotentieel: Tilray heeft een aanzienlijk groeipotentieel vanwege de verwachte groei van de cannabisindustrie, zowel op medisch als recreatief gebied.
 • Internationale aanwezigheid: Tilray heeft een wereldwijde aanwezigheid en heeft partnerschappen en distributieovereenkomsten in verschillende landen, waardoor het bedrijf toegang heeft tot diverse markten.
 • Productdiversificatie: Naast cannabisproducten voor medisch gebruik, heeft Tilray ook geïnvesteerd in producten op basis van CBD en andere afgeleide producten, waardoor het bedrijf zijn productaanbod diversifieert.

Zwakke punten Tilray

 • Regelgevingsrisico’s: De cannabisindustrie is onderhevig aan complexe en veranderende regelgeving in verschillende landen. Wijzigingen in de wet- en regelgeving kunnen van invloed zijn op de activiteiten en groeimogelijkheden van Tilray.
 • Volatiliteit van de aandelenmarkt: Aandelen in de cannabissector kunnen volatiel zijn en onderhevig aan schommelingen als gevolg van factoren zoals marktsentiment, nieuwsberichten en wisselende investeerdersverwachtingen.
 • Concurrentie: Tilray opereert in een competitieve markt met andere bedrijven die actief zijn in de cannabisindustrie. Concurrentie kan druk uitoefenen op prijzen en marktaandeel.
 • Afzetrisico’s: De vraag naar cannabisproducten kan variëren, afhankelijk van factoren zoals consumentenvoorkeuren, beschikbaarheid van alternatieve producten en de acceptatie van cannabis op verschillende markten.

Over Tilray

Tilray is een Canadees farmaceutisch en cannabisbedrijf dat is gevestigd in Amerika en de hoofdactiviteiten uitvoert in Toronto, Ontorio. De onderneming is ook actief in Australië en Nieuw Zeeland, net als in Duitsland, Portugal en Latijns Amerika. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als TLRY.

Het hoofdkantoor van Tilray is gevestigd in Nanaimo in Canada. Dochteronderneming is Fresh Hemp Foods Ltd. De onderneming werd overigens opgericht in 2013 en oprichter is Brendan Kennedy. Aanvankelijk was Tilray actief onder de paraplu van Privateer Holdings in Seattle. Het was de eerste producent van medicinale cannabis in Noord Amerika.

Tilray

Wel of niet aandelen Tilray kopen?

Aandelen kopen kan een interessante en potentieel winstgevende onderneming zijn. Een bedrijf waar steeds meer mensen naar kijken, is Tilray. Maar is het een slim idee om aandelen van Tilray te kopen? Laten we het eens bekijken.

Tilray is een bekende naam in de cannabisindustrie en houdt zich bezig met de productie en distributie van medicinale en recreatieve cannabisproducten. Met de groeiende acceptatie en legalisatie van cannabis in veel landen, heeft Tilray de aandacht getrokken van investeerders die geloven in de groeipotentie van de industrie.

Het is belangrijk om te onthouden dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. De cannabismarkt kan volatiel zijn en onderhevig aan veranderende regelgeving. Het is verstandig om goed onderzoek te doen voordat je besluit aandelen van Tilray te kopen.

Als je geïnteresseerd bent in de cannabisindustrie en gelooft in de groeimogelijkheden, kan het kopen van aandelen van Tilray een optie zijn. Het is echter belangrijk om ook je eigen risicobereidheid, financiële doelen en beleggingsstrategie in overweging te nemen.

Kortom, het kopen van aandelen Tilray kan aantrekkelijk zijn vanwege de groeipotentie van de cannabisindustrie. Maar wees voorzichtig en doe grondig onderzoek voordat je beslissingen neemt. Overleg indien nodig met een financieel adviseur voordat je aandelen van Tilray koopt.