Aandelen Tilray kopen

Wil je beleggen in Tilray aandelen? Op deze pagina kan je direct Tilray aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tilray. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tilray raadplegen. Tilray is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TLRY.

Waar kan je Tilray aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tilray kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tilray?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tilray. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tilray?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tilray? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Tilray

Tilray is een Canadees farmaceutisch en cannabisbedrijf dat is gevestigd in Amerika en de hoofdactiviteiten uitvoert in Toronto, Ontorio. De onderneming is ook actief in Australië en Nieuw Zeeland, net als in Duitsland, Portugal en Latijns Amerika. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als TLRY.
Het hoofdkantoor van Tilray is gevestigd in Nanaimo in Canada. Dochteronderneming is Fresh Hemp Foods Ltd. De onderneming werd overigens opgericht in 2013 en oprichter is Brendan Kennedy. Aanvankelijk was Tilray actief onder de paraplu van Privateer Holdings in Seattle. Het was de eerste producent van medicinale cannabis in Noord Amerika.