Aandelen TMO kopen

Wil je beleggen in TMO aandelen? Op deze pagina kan je direct TMO aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TMO. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TMO raadplegen. TMO is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TMO.

Waar kan je TMO aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TMO kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel TMO?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TMO. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TMO?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TMO? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf TMO

TMO staat voor Thermo Fischer Scientific Inc. Het levert wetenschappelijke instrumenten, regentia, verbruiksartikelen en software en diensten voor de gezondheidszorg, biowetenschappen en laboratoria in de academische wereld, de overheid en industrie.
Het bedrijf is nog relatief jong (van 2006) en is ontstaan door een samengaan van Thermo Electron en Fischer Scientific. Het hoofdkantoor van TMO is gevestigd in Waltham, Massachusetts. Thermo Fischer Scientific is actief over heel de wereld en wordt openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als TMO en het is eveneens S&P 100 en S&P 500 component.