Aandelen TomTom kopen

Wil je beleggen in TomTom aandelen? Op deze pagina kan je direct TomTom aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TomTom. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TomTom raadplegen. TomTom is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TOM2.AS.

Wat is de actuele koers van het aandeel TomTom?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TomTom. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in TomTom?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TomTom? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in TomTom is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in TomTom.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je TomTom aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TomTom kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€2 + 0,03% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Over TomTom

TomTom is een Nederlands bedrijf in navigatiesystemen. Het geldt zelfs als de grootste van Europa en een van de grotere spelers wereldwijd als het gaat om navigatietoepassingen. De aandelen worden op de beurs in Amsterdam verhandeld as TOM2.
TomTom zag in 1991 het levenslicht en het hoofdkwartier is gevestigd in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Harold Goddijn, Corinne Goddijn-Vigreux, Peter-Frans Pauwels en Pieter Geelen stonden aan de wieg van de onderneming. Autnomos is een bekende dochter van TomTom dat tegenwoordig kantoor houdt in onder meer Gent, Lodz, Amsterdam Londen, Massachusetts, Berlijn, Taiwan en Belgrado.