Aandelen Topdanmark kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Topdanmark aandelen? Op deze pagina kan je direct Topdanmark aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Topdanmark. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Topdanmark raadplegen. Topdanmark is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TOP.CO.

Waar kan je Topdanmark aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Topdanmark kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Topdanmark?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Topdanmark. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Topdanmark?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Topdanmark? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Topdanmark

Aandelen van Topdanmark worden als TOP verhandeld op de beurs in Kopenhagen. Het bedrijf werd in 1985 opgericht en het het hoofdkantoor vind je in Ballerup.  Een dochteronderneming van Topdanmark is Hotel Konsens Ege Aps. 

Topdanmark is specialist op het gebied van verzekeringen en  en pensioenen. Behalve op de beurs in Kopenhagen, staan de aandelen ook op de Nasdaq genoteerd. 
Topdanmark levert producten voor financiële en sociale zekerheid als schade is opgetreden en als het werkzame leven er op zit. Topdanmark is ook al bekend van de maatschappelijk verantwoorde wijze van ondernemen. 

aandeel topdamark kopen