Aandelen Toronto-Dominion Bank kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Toronto-Dominion Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct Toronto-Dominion Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Toronto-Dominion Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Toronto-Dominion Bank raadplegen. Toronto-Dominion Bank is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TD.

Waar kan je Toronto-Dominion Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Toronto-Dominion Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Toronto-Dominion Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Toronto-Dominion Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Toronto-Dominion Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Toronto-Dominion Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Toronto-Dominion Bank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Toronto-Dominion Bank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Toronto-Dominion Bank

De Toront-Dominion Bank is een Canadese multinationale bank en tevens financieel dienstverlener. In Toronto vind je het hoofdkantoor van deze onderneming. De aandelen van de onderneming staan als TD geteerd op de Toronto Stock Exchange.  De bank werd opgericht in 1955. In TD Canada Trust en TD Bank heeft de bank twee prachtige dochters.

De bank is een uitvloeisel van de fusie tussen Bank of Toronto en The Dominion Bank, banken die zelf al vanaf respectievelijk 1855 en 1869 actief waren.  De bank werd al eens aangewezen door het Financial Stability Board als een wereldwijde systeemrekevatische bank. 

aandeel toronto dominion bank kopen