Aandelen Toshiba kopen

Wil je beleggen in Toshiba aandelen? Op deze pagina kan je direct Toshiba aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Toshiba. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Toshiba raadplegen. Toshiba is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 6502.TY.

Waar kan je Toshiba aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Toshiba kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Toshiba?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Toshiba. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Toshiba?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Toshiba? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Toshiba

Toshiba is een Japans elektronicabedrijf dat behoort bij de grootste fabrikanten van elektrische en elektronische apparaten ter wereld. Het is eveneens de grootste halfgeleiderfabrikant van Japan. Het hoofdkantoor van Toshiba staat in Tokio.
Toshiba is een bedrijf met geschiedenis want het werd al in 1875 opgericht. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Minato en Dynabook is een bekende dochteronderneming van Toshiba, net als Toshiba TEC Corporation dat is. Toshiba werd in 1875 opgericht door Tanaka Hisashige en Ichisuke Fujioka. De activiteiten van Toshiba zijn verdeeld in de onderdelen lifestyle, electronic devices, energy & infra en community solutions.