Aandelen Toshiba kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Toshiba aandelen? Op deze pagina kan je direct Toshiba aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Toshiba. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Toshiba raadplegen. Toshiba is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 6502.TY.

Waar kan je Toshiba aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Toshiba kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Toshiba?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Toshiba. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Toshiba?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Toshiba? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Toshiba

Sterke punten Toshiba:

  • Diversificatie van activiteiten: Toshiba opereert in diverse sectoren, zoals energie, infrastructuur, elektronica en medische apparatuur, wat kan zorgen voor diversificatie van inkomsten en risicobeperking.
  • Technologische expertise: Het bedrijf heeft een sterke reputatie op het gebied van technologische innovatie en heeft diverse patenten en intellectuele eigendommen in bezit.
  • Wereldwijde aanwezigheid: Toshiba heeft wereldwijd een uitgebreid netwerk van klanten en partners, met een sterke aanwezigheid in verschillende markten, waaronder Japan, de Verenigde Staten en Europa.

Zwakke punten Toshiba:

  • Financiële uitdagingen: Toshiba heeft in het verleden te maken gehad met financiële uitdagingen, waaronder boekhoudschandalen en hoge schulden, wat kan leiden tot onzekerheid en risico’s voor beleggers.
  • Concurrentie in de markten: Toshiba opereert in verschillende competitieve markten met sterke concurrentie van andere grote spelers, wat invloed kan hebben op de marktpositie en winstgevendheid van het bedrijf.
  • Operationele risico’s: Net als andere grote bedrijven kan Toshiba te maken krijgen met operationele risico’s, zoals productiefouten, supply chain verstoringen, en regelgevings- en juridische uitdagingen.

Over Toshiba

Toshiba is een Japans elektronicabedrijf dat behoort bij de grootste fabrikanten van elektrische en elektronische apparaten ter wereld. Het is eveneens de grootste halfgeleiderfabrikant van Japan. Het hoofdkantoor van Toshiba staat in Tokio.

Toshiba is een bedrijf met geschiedenis want het werd al in 1875 opgericht. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Minato en Dynabook is een bekende dochteronderneming van Toshiba, net als Toshiba TEC Corporation dat is. Toshiba werd in 1875 opgericht door Tanaka Hisashige en Ichisuke Fujioka. De activiteiten van Toshiba zijn verdeeld in de onderdelen lifestyle, electronic devices, energy & infra en community solutions.

aandeel toshiba kopen

Wel of niet aandelen Toshiba kopen?

Als je geïnteresseerd bent in beleggen, heb je misschien overwogen om aandelen van Toshiba te kopen. Maar is het een goed idee? Laten we eens kijken naar de sterke en zwakke punten van dit bedrijf voordat je een beslissing neemt.

Toshiba heeft verschillende sterke punten. Zo opereert het bedrijf in diverse sectoren, zoals energie, infrastructuur, elektronica en medische apparatuur, wat kan zorgen voor diversificatie van inkomsten en risicobeperking. Daarnaast heeft Toshiba een sterke reputatie op het gebied van technologische innovatie en wereldwijde aanwezigheid met een uitgebreid netwerk van klanten en partners.

Echter, er zijn ook zwakke punten. Toshiba heeft in het verleden te maken gehad met financiële uitdagingen, boekhoudschandalen en hoge schulden, wat risico’s met zich meebrengt. Daarnaast opereert Toshiba in competitieve markten met sterke concurrentie en kan het te maken krijgen met operationele risico’s.

Het is belangrijk om deze sterke en zwakke punten zorgvuldig af te wegen en je eigen onderzoek te doen voordat je besluit om aandelen van Toshiba te kopen. Raadpleeg een financieel adviseur voor professioneel advies op basis van je persoonlijke situatie en beleggingsdoelen. Onthoud altijd dat beleggen risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn voordat je financiële beslissingen neemt.