Aandelen TPG kopen

Wil je beleggen in TPG aandelen? Op deze pagina kan je direct TPG aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TPG. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TPG raadplegen. TPG is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TPM.CHA.

Waar kan je TPG aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TPG kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel TPG?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TPG. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TPG?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TPG? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in TPG is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in TPG.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over TPG

TPG werd voorheen vooral aangeduid as Texas Pacific Group. TPG is een investeringsmaatschappij. Het biedt private equity en richt zich daarbij vooral op leveraged buy-outs en groeikapitaal. TPG beheert investeringsfondsen die gevuld zijn met groeikapitaal, risicokapitaal en ook schuldbeleggingen.
TPG is opgericht in het jaar 1992 in Fort Worth in de Amerikaanse staat Texas. De hoofdzetel van TPG staat in San Francisco. De meest bekende dochteronderneming is J. Crew Wind River Systems. TPG is opgericht door een trio wijze mannen: James Coulter, David Banderman en William S. Price.