Aandelen TPG kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in TPG aandelen? Op deze pagina kan je direct TPG aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TPG. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TPG raadplegen. TPG is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TPM.CHA.

Waar kan je TPG aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TPG kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel TPG?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TPG. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TPG?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TPG? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in TPG is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in TPG.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse TPG

Sterke punten TPG

 • Wereldwijde aanwezigheid: TPG heeft een aanwezigheid in meer dan 80 landen, waardoor het een van de grootste logistieke bedrijven ter wereld is.
 • Diversificatie van diensten: Het bedrijf biedt een breed scala aan logistieke diensten, zoals pakketbezorging, supply chain management en koeriersdiensten, waardoor het beter in staat is om zich aan te passen aan de veranderende vraag van de markt.
 • Innovatie: TPG blijft innoveren en investeren in nieuwe technologieën om de efficiëntie en service van zijn logistieke diensten te verbeteren.
 • Financiële prestaties: Het bedrijf heeft in het verleden sterke financiële prestaties geleverd en heeft een stabiele groei van inkomsten en winst getoond.

Zwakke punten TPG

 • Afhankelijkheid van pakketbezorging: TPG is sterk afhankelijk van de pakketbezorging, wat betekent dat veranderingen in deze markt grote gevolgen kunnen hebben voor het bedrijf.
 • Concurrentie: TPG opereert in een zeer competitieve markt, waarin het moet concurreren met grote spelers zoals FedEx en UPS.
 • Risico’s van internationale handel: Het bedrijf heeft te maken met risico’s van internationale handel, zoals valutaschommelingen en politieke instabiliteit in sommige landen waarin het actief is.
 • Regulering: Het bedrijf is onderhevig aan verschillende wet- en regelgevingen, wat kan leiden tot hogere kosten en operationele beperkingen.

Over TPG

TPG werd voorheen vooral aangeduid as Texas Pacific Group. TPG is een investeringsmaatschappij. Het biedt private equity en richt zich daarbij vooral op leveraged buy-outs en groeikapitaal. TPG beheert investeringsfondsen die gevuld zijn met groeikapitaal, risicokapitaal en ook schuldbeleggingen.

TPG is opgericht in het jaar 1992 in Fort Worth in de Amerikaanse staat Texas. De hoofdzetel van TPG staat in San Francisco. De meest bekende dochteronderneming is J. Crew Wind River Systems. TPG is opgericht door een trio wijze mannen: James Coulter, David Banderman en William S. Price. 

aandeel tpg kopen

Wel of niet aandelen TPG kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen TPG te kopen? Het is begrijpelijk dat je geïnteresseerd bent in dit logistieke bedrijf, dat wereldwijd actief is en een breed scala aan diensten aanbiedt.

TPG heeft sterke punten, zoals een wereldwijde aanwezigheid en diversificatie van diensten, die het bedrijf beter in staat maken om zich aan te passen aan veranderingen in de markt. Daarnaast heeft TPG in het verleden sterke financiële prestaties geleverd en blijft het investeren in nieuwe technologieën om de efficiëntie en service van zijn logistieke diensten te verbeteren.

Echter, er zijn ook zwakke punten waar rekening mee moet worden gehouden, zoals de afhankelijkheid van pakketbezorging en de concurrentie in de markt. Bovendien heeft het bedrijf te maken met risico’s van internationale handel en is het onderhevig aan verschillende wet- en regelgevingen.

Als je van plan bent om TPG aandelen te kopen, is het belangrijk om goed onderzoek te doen en een goed begrip te hebben van de risico’s en voordelen. Zorg ervoor dat je je beleggingsstrategie aanpast aan je persoonlijke financiële doelen en risicotolerantie.

In het kort, TPG kan een aantrekkelijke belegging zijn vanwege zijn sterke punten en financiële prestaties, maar het is belangrijk om de risico’s te begrijpen en zorgvuldig te overwegen voordat je investeert.