Aandelen Transdigm kopen

Wil je beleggen in Transdigm aandelen? Op deze pagina kan je direct Transdigm aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Transdigm. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Transdigm raadplegen. Transdigm is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TDG.

Waar kan je Transdigm aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Transdigm kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Transdigm?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Transdigm. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Transdigm?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Transdigm? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Transdigm

Transdigm ontwikkelt, distribueert, produceert en commercialiseert militaire ruimtevaartcomponenten. Voorbeeld? Dat zijn wel de mechanische actuatoren en de ontstekingssystemen. De aandelen van Transdigm worden als TDG verhandeld op de New York Stock Exchange.
Het hoofdkantoor van Transdigm staat in Cleveland, Ohio. Het bedrijf werd in 1983 opgericht door Douglas Peacock en is een S&P 500 component. Dit gebeurde na overnames van Adel Fasteners, Aero Products Component Services, Controlex Corporation en Wiggins Connections. Later werd ook nog het bedrijf Marathon Power Technologies overgenomen. In Esterline heeft Transdigm haar meest bekende dochteronderneming.