Aandelen Travis Perkins kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Travis Perkins aandelen? Op deze pagina kan je direct Travis Perkins aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Travis Perkins. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Travis Perkins raadplegen. Travis Perkins is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TPK-L.

Waar kan je Travis Perkins aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Travis Perkins kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Travis Perkins?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Travis Perkins. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Travis Perkins?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Travis Perkins? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Travis Perkins is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Travis Perkins.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Travis Perkins

Travis Perkins is een alom geroemde gigant in bouw- en woonaccessoires. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Engelse Northampton. De aandelen worden verhandeld op de beurs in Londen onder de aanduiding TPK. Het is bovendien een FTSE 250 component. Bekende dochterondernemingen van Travis Perkins zijn onder meer Wishes, Toolstation en BSS Industrial.

De roots van de onderneming gaan ver terug naar het jaar 1797. Benjamin Ingham richtte toen een bedrijf op. Hij maakte meubels en nam later tal van timmerlieden in dienst. Het bedrijf was destijds gevestigd in Londen.