Aandelen Treasury Wine Estates kopen

Wil je beleggen in Treasury Wine Estates aandelen? Op deze pagina kan je direct Treasury Wine Estates aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Treasury Wine Estates. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Treasury Wine Estates raadplegen. Treasury Wine Estates is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TWE.CHA.

Waar kan je Treasury Wine Estates aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Treasury Wine Estates kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Treasury Wine Estates?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Treasury Wine Estates. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Treasury Wine Estates?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Treasury Wine Estates? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Treasury Wine Estates is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Treasury Wine Estates.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Treasury Wine Estate


Treasury Wine Estate is een Australische wijnmakerij en eveneens een distributiebedrijf. De hoofdzetel van de onderneming staat in het Australische Melbourne. Treasury Wine Estate was voorheen de wijndivisie van de internationale brouwerij Fosters Group. De aandelen worden als TWE verhandeld op de Australische beurs. Penfolds overigens de meest bekende dochteronderneming van Treasury Wine Estate. 
Ondertussen wordt het bedrijf gezien als een van de toonaangevende wereldwijnhuizen, ook buiten de Australische landsgrenzen. Lindeman’s, Penfolds Australië en Beringer uit Amerika horen bij de wijn van Treasury Wine Estate.