Aandelen Treasury Wine Estates kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Treasury Wine Estates aandelen? Op deze pagina kan je direct Treasury Wine Estates aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Treasury Wine Estates. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Treasury Wine Estates raadplegen. Treasury Wine Estates is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TWE.CHA.

Waar kan je Treasury Wine Estates aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Treasury Wine Estates kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Treasury Wine Estates?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Treasury Wine Estates. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Treasury Wine Estates?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Treasury Wine Estates? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Treasury Wine Estates is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Treasury Wine Estates.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Treasury Wine Estates

Sterke punten Treasury Wine Estates

  • Marktleider in premium wijnen: Treasury Wine Estates heeft een sterke positie als marktleider in de productie en distributie van premium wijnen wereldwijd.
  • Diversificatie van merken en producten: Het bedrijf heeft een gevarieerde portfolio van merken en producten, waardoor het minder afhankelijk is van de prestaties van één enkel merk.
  • Internationale aanwezigheid: Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in belangrijke markten wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten, Australië, China en Europa.

Zwakke punten Treasury Wine Estates

  • Gevoeligheid voor wisselkoersschommelingen: Treasury Wine Estates is sterk afhankelijk van de internationale handel en kan worden beïnvloed door schommelingen in de wisselkoersen.
  • Risico’s in verband met klimaatverandering: Het bedrijf kan geconfronteerd worden met productie-uitdagingen en kostenstijgingen als gevolg van de gevolgen van klimaatverandering op de wijngaarden.
  • Concurrentie van andere producenten: Treasury Wine Estates concurreert met andere grote wijnproducenten in een zeer competitieve markt.

Over Treasury Wine Estate


Treasury Wine Estate is een Australische wijnmakerij en eveneens een distributiebedrijf. De hoofdzetel van de onderneming staat in het Australische Melbourne. Treasury Wine Estate was voorheen de wijndivisie van de internationale brouwerij Fosters Group. De aandelen worden als TWE verhandeld op de Australische beurs. Penfolds overigens de meest bekende dochteronderneming van Treasury Wine Estate. 
Ondertussen wordt het bedrijf gezien als een van de toonaangevende wereldwijnhuizen, ook buiten de Australische landsgrenzen. Lindeman’s, Penfolds Australië en Beringer uit Amerika horen bij de wijn van Treasury Wine Estate.

aandeel wine treasury estates kopen

Wel of niet aandelen Treasury Wine Estates kopen?

Ben je op zoek naar een aandeel om te kopen en heb je je oog laten vallen op Treasury Wine Estates? Dan is het belangrijk om te overwegen of dit een verstandige investering is.

Treasury Wine Estates is een van de grootste wijnproducenten ter wereld en produceert merken zoals Penfolds, Wolf Blass en Lindeman’s. Het bedrijf heeft echter de afgelopen jaren te maken gehad met enkele uitdagingen, zoals wisselkoersschommelingen en handelsoorlogen. Hierdoor heeft het bedrijf een aantal moeilijke jaren achter de rug.

Desondanks heeft het bedrijf onlangs aangekondigd dat het zich richt op de groei van zijn premiumwijnen en dat het zich wil concentreren op de verkoop van zijn minder presterende merken. Dit kan een teken zijn dat het bedrijf op de goede weg is en dat het zich herstelt.

Als je besluit om aandelen van Treasury Wine Estates te kopen, is het belangrijk om de markt te blijven volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws rondom het bedrijf. Net als bij elke investering is het belangrijk om de risico’s af te wegen en te overwegen of het de juiste keuze is voor jouw persoonlijke financiële situatie.