Aandelen TreeHouse Foods kopen

Wil je beleggen in TreeHouse Foods aandelen? Op deze pagina kan je direct TreeHouse Foods aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in TreeHouse Foods. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel TreeHouse Foods raadplegen. TreeHouse Foods is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool THS,

Waar kan je TreeHouse Foods aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel TreeHouse Foods kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel TreeHouse Foods?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel TreeHouse Foods. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in TreeHouse Foods?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van TreeHouse Foods? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse TreeHouse Foods

Sterke punten TreeHouse Foods:

 • Marktleider in private label voedingsmiddelen: TreeHouse Foods is een toonaangevend bedrijf op het gebied van private label voedingsmiddelen, waardoor het kan profiteren van de groeiende vraag naar huismerkproducten.
 • Uitgebreid productassortiment: Het bedrijf biedt een breed scala aan voedingsmiddelen, waaronder soepen, sauzen, conserven en snacks, waardoor het kan inspelen op verschillende consumentenvoorkeuren.
 • Efficiënte productiecapaciteit: TreeHouse Foods beschikt over geavanceerde productie-installaties en efficiënte supply chain-systemen, wat resulteert in operationele efficiëntie en kostenbesparingen.
 • Strategische partnerships: Het bedrijf heeft strategische samenwerkingsverbanden met grote retailers, wat zorgt voor een sterke distributie en toegang tot de markt.

Zwakke punten TreeHouse Foods:

 • Afhankelijkheid van private label segment: TreeHouse Foods is sterk afhankelijk van het private label segment, waardoor het gevoelig is voor concurrentie en prijsdruk van andere private label producenten.
 • Consumentenvoorkeuren en trends: Veranderende consumentenvoorkeuren en trends in de voedingsindustrie kunnen invloed hebben op de vraag naar bepaalde producten van TreeHouse Foods.
 • Volatiliteit in grondstofprijzen: Het bedrijf is gevoelig voor schommelingen in de prijzen van grondstoffen, zoals landbouwproducten en verpakkingsmaterialen, wat van invloed kan zijn op de winstgevendheid.
 • Distributierisico’s: TreeHouse Foods is afhankelijk van een efficiënte distributie en sterke relaties met retailers om zijn producten op de markt te brengen, wat blootstelling kan geven aan distributierisico’s.

Over Treehouse Foods

Treehouse Foods is een multinationaal opererende voedselvetverwerker. Treehouse Foods mag zich binnen deze branche absoluut een specialist noemen op het gebied van verpakte voedingsmiddelen, iets dat het doet onder private label.

Treehouse Foods heeft het hoofdkantoor in Oak Brook en het bedrijf startte met haar activiteiten in 2005. Het bedrijf is door overnames snel heel erg groot geworden. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen verhandeld onder de naam THS en Treehouse Private Brands is een bekende dochtermaatschappij. Treehouse Foods is daarnaast ook een S&P 400 component.

aandeel treehouse foods kopen

Wel of niet aandelen TreeHouse Foods kopen?

Dus je denkt eraan om aandelen te kopen en je vraagt je af of TreeHouse Foods een slimme keuze is? Laten we eens kijken naar een paar dingen die je kunnen helpen bij het maken van die beslissing.

Allereerst, wat is TreeHouse Foods eigenlijk? Nou, het is een bedrijf dat zich specialiseert in de voedselverwerkingsindustrie. Ze produceren en distribueren een breed scala aan voedingsproducten, waaronder ingeblikt voedsel, sauzen, snacks en nog veel meer.

Een belangrijke factor bij het kopen van aandelen is onderzoek doen. Het is slim om de financiële gezondheid van TreeHouse Foods te bestuderen en te kijken naar hun groeipotentieel. Bekijk hoe het bedrijf presteert ten opzichte van zijn concurrenten en wat de vooruitzichten voor de toekomst zijn.

Daarnaast is het cruciaal om je eigen financiële situatie te overwegen. Investeren in aandelen brengt altijd risico’s met zich mee, dus zorg ervoor dat je alleen geld investeert dat je kunt missen. Het is ook slim om je investeringen te spreiden, zodat je niet al je eieren in één mandje legt.

Ten slotte, het kan nooit kwaad om advies in te winnen bij een professional. Een financieel adviseur kan je helpen bij het beoordelen van de kansen en risico’s van het kopen van TreeHouse Foods aandelen, op basis van jouw persoonlijke doelen en omstandigheden.

Al met al, het kopen van aandelen TreeHouse Foods kan een interessante optie zijn, maar het is belangrijk om grondig onderzoek te doen, je eigen financiële situatie in overweging te nemen en eventueel advies in te winnen. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen die past bij jouw beleggingsdoelen.