Aandelen Trelleborg kopen

Wil je beleggen in Trelleborg aandelen? Op deze pagina kan je direct Trelleborg aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Trelleborg. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Trelleborg raadplegen. Trelleborg is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TRELB.ST.

Waar kan je Trelleborg aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Trelleborg kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Trelleborg?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Trelleborg. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Trelleborg?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Trelleborg? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Trelleborg is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Trelleborg.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Trelleborg

Trelleborg is niet alleen een Zweedse plaats, het is eveneens een technologiebedrijf dat niet geheel verrassend met het hoofdkantoor is gevestigd in Trelleborg. De aandelen worden als TREL-B verhandeld op de beurs van Stockholm. Bekend dochterbedrijf is Trelleborg Sealing Solutions Germany. Het bedrijf werd in 1905 opgericht door Henry Dunker en Johan Kock.
De onderneming ontstond uit een fusie van Helsingborgs Gummifabrik AB en AB Velox. Aanvankelijk heette het bedrijf daarna overigens Trelleborgs Gummifabriks AB. Het bedrijf hield zich aanvankelijk bezig met rubberen overschoenen, tegenwoordig doet het met name in consumentenproducten. Puma heeft sinds 2001 de rechten op een van de dochters van Trelleborg, Tretorn.