Aandelen Truist Financial kopen

Wil je beleggen in Truist Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Truist Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Truist Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Truist Financial raadplegen. Truist Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TFC.

Waar kan je Truist Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Truist Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Truist Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Truist Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Truist Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Truist Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Truist Financial

Truist Financial is een Amerikaanse bankholding met de hoofdzetel in Charlotte in North Carolina. Het onder deze naam nog prille bedrijf is een uitvloeisel van de fusie tussen BB&T en Sun Trust Banks. Het wordt op de New York Stock Exchange verhandeld onder TFX.
De bankholding biedt heel erg veel wat betreft consumenten en handelsbankieren. Het is een makelaar in effecten, vermogensbeheerder, biedt hypotheken aan en daarnaast ook verzekeringsproducten en diensten. Truist Financial heeft in McGriff Insurance Services een dochteronderneming die gerust een gigant genoemd mag worden binnen de verzekeringsmakelaars, en dat wereldwijd. Ondertussen werden al 106 fusies en overnames aangegaan.