Aandelen Tryg kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Tryg aandelen? Op deze pagina kan je direct Tryg aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tryg. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tryg raadplegen. Tryg is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TRYG.CO.

Waar kan je Tryg aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tryg kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tryg?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tryg. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tryg?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tryg? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Tryg

Tryg is een zeer bekende en Scandinavië breed opererende verzekeringsmaatschappij met kantoren in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland.  Het is tevens de op een na grootste aanbieder van schadeverzekeringsdiensten in Scandinavië. Aandelen staan genoteerd op de Nasdaq OMX en op de Kopenhaagse beurs worden ze verhandeld als THYG. 

In Trygheds Gruppen heeft Tryg overigens de moedermaatschappij. Het bedrijf is gevestigd in Ballerup in Denemarken. Daar staat de hoofdzetel van de onderneming vanwaar de activiteiten in Scandinavië gecoördineerd worden. Bekende dochter van Tryg is zonder twijfel Moderna Forsakringar Netviq. 

aandeel tryg kopen