Aandelen Tullow Oil kopen

Wil je beleggen in Tullow Oil aandelen? Op deze pagina kan je direct Tullow Oil aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tullow Oil. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tullow Oil raadplegen. Tullow Oil is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TLW-L.

Waar kan je Tullow Oil aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tullow Oil kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Tullow Oil?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tullow Oil. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tullow Oil?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tullow Oil? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Tullow Oil is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Tullow Oil.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Tullow Oil

Tullow Oil is een multinational die zich richt op de exploratie en productie van aardolie en aardgas. Het bedrijf staat geregistreerd in Jersey en is met het hoofdkwartier gevestigd in Londen. Tullow Oil werd in 1985 opgericht door de Ier Aidan Heavey.
De aandelen Tullow Oil worden verhandeld op de beurzen in Londen en Dublin, in Londen gebeurt dat onder de aanduiding TLW. Bekende dochteronderneming van Tullow Oil is Hardman Resources Pty ltd. Tullow Oil is nu vooral actief in Afrika en rondom de Atlantische wateren. Grootste ontdekking van Tullow Oil was het Jubilee aardolieveld in Ghana.