Aandelen Tullow Oil kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Tullow Oil aandelen? Op deze pagina kan je direct Tullow Oil aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tullow Oil. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tullow Oil raadplegen. Tullow Oil is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TLW-L.

Waar kan je Tullow Oil aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tullow Oil kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Tullow Oil?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tullow Oil. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tullow Oil?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tullow Oil? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Tullow Oil is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Tullow Oil.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Tullow Oil

Sterke punten:

  • Ervaring in olie-exploratie en -productie: Tullow Oil heeft jarenlange ervaring in de olie-industrie en heeft een sterke reputatie opgebouwd in het vinden en ontwikkelen van olievelden.
  • Diversificatie van activiteiten: Het bedrijf is actief in verschillende gebieden, waaronder Afrika, Zuid-Amerika en Europa, waardoor het risico van afhankelijkheid van een enkele regio wordt verminderd.
  • Focus op duurzaamheid: Tullow Oil heeft zich toegelegd op duurzame energie en is bezig met het verminderen van zijn CO2-uitstoot.

Zwakke punten:

  • Hoge schuldenlast: Tullow Oil heeft een aanzienlijke schuldenlast die op korte termijn kan leiden tot lagere winsten en minder rendement voor beleggers.
  • Volatile marktomstandigheden: De olie-industrie is inherent volatiel en wordt beïnvloed door factoren zoals geopolitieke spanningen en schommelingen in de olieprijs.
  • Uitdagingen bij exploratie van olievelden: Het vinden en ontwikkelen van olievelden is een uitdagende en risicovolle onderneming, en Tullow Oil heeft in het verleden te maken gehad met problemen op dit gebied.

Over Tullow Oil

Tullow Oil is een multinational die zich richt op de exploratie en productie van aardolie en aardgas. Het bedrijf staat geregistreerd in Jersey en is met het hoofdkwartier gevestigd in Londen. Tullow Oil werd in 1985 opgericht door de Ier Aidan Heavey.

De aandelen Tullow Oil worden verhandeld op de beurzen in Londen en Dublin, in Londen gebeurt dat onder de aanduiding TLW. Bekende dochteronderneming van Tullow Oil is Hardman Resources Pty ltd. Tullow Oil is nu vooral actief in Afrika en rondom de Atlantische wateren. Grootste ontdekking van Tullow Oil was het Jubilee aardolieveld in Ghana.

aandeel tullow oil kopen

Wel of niet aandelen Tullow Oil kopen?

Als je overweegt om te beleggen in aandelen, kan het verleidelijk zijn om te investeren in Tullow Oil, een Brits-Afrikaans bedrijf dat zich richt op olie-exploratie en -productie. Maar is het verstandig om deze aandelen te kopen? Hieronder bespreken we enkele voor- en nadelen.

Een voordeel van het kopen van aandelen van Tullow Oil is dat het bedrijf actief is in een sector die altijd in beweging is en waar veel vraag naar is. Bovendien heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd in de olie-industrie.

Een potentieel nadeel van het kopen van aandelen van Tullow Oil is dat het bedrijf te maken heeft met een aantal uitdagingen. Zo heeft het bedrijf in het verleden te maken gehad met problemen bij de exploratie van olievelden en heeft het bedrijf een hoge schuldenlast. Dit kan op korte termijn leiden tot lagere winsten en minder rendement voor beleggers.

Over het algemeen lijkt Tullow Oil een riskante keuze te zijn voor beleggers die op zoek zijn naar stabiele investeringen. Het is belangrijk om te onthouden dat de olie-industrie volatiel is en dat beleggen in deze sector risico’s met zich meebrengt. Het is daarom belangrijk om uw eigen onderzoek te doen en advies in te winnen voordat u besluit om te investeren in Tullow Oil.