Aandelen Tupperware kopen

Wil je beleggen in Tupperware aandelen? Op deze pagina kan je direct Tupperware aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Tupperware. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Tupperware raadplegen. Tupperware is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TUP.

Waar kan je Tupperware aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Tupperware kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Tupperware?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Tupperware. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Tupperware?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Tupperware? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Tupperware

Tupperware houdt zich bezig met het maken van keuken- en huishoudelijke producten. Dit zijn met name plastic containers voor opslag en de bereiding van voedsel. De aandelen van Tupperware worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als TUP.
Earl Tupper richtte in 1946 een bedrijf op dat aanvankelijk The Tupperware Company heette. In 1958 werd het bedrijf verkocht aan Rexall en werd de bedrijfsnaam Tupperware. Het hoofdkantoor van Tupperware is gevestigd in Orlando, Florida en ondertussen is Tupperware een S&P 600 component geworden. Uiteraard is Tupperware ook in ons land een begrip, niet in de laatste plaats vanwege de Tupperware party.