Aandelen Turquoise Hill Resources kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Turquoise Hill Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct Turquoise Hill Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Turquoise Hill Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Turquoise Hill Resources raadplegen. Turquoise Hill Resources is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TRQ.

Waar kan je Turquoise Hill Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Turquoise Hill Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Turquoise Hill Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Turquoise Hill Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Turquoise Hill Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Turquoise Hill Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Turquoise Hill Resources is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Turquoise Hill Resources.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Turquoise Hill Resources

Turquoise Hill Resources is een ontwikkelingsbedrijf specifiek voor mineralen, In Montreal vind je het hoofdkantoor van het bedrijf. Het bedrijf is voor een groot deel in handen van de Rio Tinto Group. De aandelen van Turquoise Hill Resources worden onder andere onder de aanduiding IHM verhandeld. 

Robert Friedland is de oprichter van het bedrijf, hij deed dat in 1994 in Vancouver. Oyu Tolgoi LLC is een dochter van het bedrijf, de Rio Tinto geldt als moedermaatschappij van  Turquoise Hill Resources. Het bedrijf kan eveneens omschreven worden als specialist in goud, koper, uranium en steenkool.

aandeel turquoise hill kopen