Aandelen Twenty-First Century kopen

Wil je beleggen in Twenty-First Century aandelen? Op deze pagina kan je direct Twenty-First Century aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Twenty-First Century. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Twenty-First Century raadplegen. Twenty-First Century is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool FOX.

Waar kan je Twenty-First Century aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Twenty-First Century kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Twenty-First Century?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Twenty-First Century. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Twenty-First Century?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Twenty-First Century? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Twenty First Century

Twenty First Century Fox fuseerde in 2018 met The Walt Disney Company. Daardoor is het een volwaardige en volledige dochteronderneming van Disney geworden. Of beter; van ‘New Disney’ dat officieel nu ook The Walt Disney Company heet.
Twenty First Century zal wat betreft de aandelen wel eerst onder de eigen naam- Twenty First Century dus- verhandeld blijven worden op de Nasdaq waar het dus al genoteerd was. Zoals bekend is Twenty First Century een grote kabelnetwerkprogrammeur die tal van nieuws-, sport- en entertainmentprogramma’s via de kabel aanbiedt. Het biedt ook een merkkanaal met videoprogrammering.