Aandelen Twilio kopen

Wil je beleggen in Twilio aandelen? Op deze pagina kan je direct Twilio aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Twilio. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Twilio raadplegen. Twilio is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TWLO.

Waar kan je Twilio aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Twilio kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Twilio?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Twilio. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Twilio?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Twilio? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Twilio

Twilio is een cloud communicatieplatform en is met het hoofdkantoor gevestigd in San Francisco in Californië. Het biedt software as a service en softwareontwikkelaars kunnen programmatisch telefoongesprekken voeren en ook ontvangen, zoals ze ook SMS-berichten kunnen verzenden en ontvangen en andere communicatiefuncties kunnen toepassen. Dit kan met behulp van speciale webservice api’s.
De aandelen van Twilio worden overigens openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als TWLO. Het bedrijf is ondertussen ook een Russell 1000 component en bekende dochters zijn onder andere SendGrid, Twilio Brazil en zeker ook Tytica.com.