Aandelen Two Harbors Investment kopen

Wil je beleggen in Two Harbors Investment aandelen? Op deze pagina kan je direct Two Harbors Investment aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Two Harbors Investment. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Two Harbors Investment raadplegen. Two Harbors Investment is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TWO.

Waar kan je Two Harbors Investment aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Two Harbors Investment kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Two Harbors Investment?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Two Harbors Investment. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Two Harbors Investment?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Two Harbors Investment? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Two Harbors Investment

Two Harbor Investment is een nog jong bedrijf dat in 2009 werd opgericht. De aandelen worden openbaar verhandeld als TWO op de New York Stock Exchange. Two Harbor Investment houdt zich specifiek bezig met woongerichte hypotheken.
Two Harbor Investment is een opvallende speler in de hypotheekwereld en staat nadrukkelijk voor stabiliteit en als een bedrijf dat kiest voor een geavanceerde en gedifferentieerde benadering wat betreft hedging en risicobeheer. Ook opvallend zijn de sterke balans en de gediversifieerde financieringsprofielen. Two Harbor Investment heeft een bekende dochteronderneming in Matrix Financial Services Corporation.