Aandelen Uber kopen

hWil je beleggen in Uber aandelen? Op deze pagina kan je direct Uber aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Uber. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Uber raadplegen. Uber is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UBER.

Waar kan je Uber aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Uber kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Uber?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Uber. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Uber?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Uber? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Uber

Uber bemiddelt tussen de reiziger en de verschillende aanbieders van personenvervoer. Dat doet het in verschillende landen. Uber zorgt voor verbinding via de mobiele applicatie van klanten in ondertussen een kleine zeventig landen met taxichauffeurs. De aandelen Uber worden openbaar verhandeld als UBER op de New York Stock Exchange.
Uber is net de hoofdzetel gevestigd in San Francisco in Californië en bekende dochteronderneming is Uber Eats, net als Jump, Otto en deCarter. Uber werd opgericht door Travis Kalanick en Garett Camp. Uber Freight is ook een bekende dienst van Uber. Dan worden bedrijven met vracht in contact gebracht met transportbedrijven.