Aandelen UBI kopen

Wil je beleggen in UBI aandelen? Op deze pagina kan je direct UBI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in UBI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel UBI raadplegen. UBI is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UBI-I.

Waar kan je UBI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel UBI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel UBI?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel UBI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in UBI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van UBI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in UBI is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in UBI.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over UBI

Ubisoft Entertainment is een Franse onderneming dat computerspellen ontwikkelt en uitgeeft. UBI is een grote speler met twintig vestigingen in zestien landen. Het hoofdkwartier van de onderneming staat in het France Montreuil. UBI werd opgericht in 1986 door Yves, Michel, Christian, Claude en Gerard Guillemot.
UBI geldt als de op twee na grootste onafhankelijk bedrijf in computerspellen. Het is ook de op drie na grootste van Amerika en meteen ook de op drie na grootste van heel de wereld. Daarmee heeft UBI het uitstekend gedaan vanaf de start in 1986.