Aandelen Ubiquiti kopen

Wil je beleggen in Ubiquiti aandelen? Op deze pagina kan je direct Ubiquiti aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ubiquiti. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ubiquiti raadplegen. Ubiquiti is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UI.

Waar kan je Ubiquiti aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ubiquiti kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ubiquiti?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ubiquiti. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ubiquiti?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ubiquiti? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ubiquiti

Ubiquiti Networks is een Amerikaans technologiebedrijf. De onderneming bestaat vanaf 2005 en is gevestigd in New York. Het bedrijf is onbetwist specialist in het produceren van draadloze data communicatieproducten voor zakelijke en draadloze breedbandproviders.
De focus van Ubiquiti ligt specifiek op de onder bediende en opkomende markten. Het bedrijf werd opgericht in juni 2005 door Robert Pera. Het eerste product van Ubiquiti in de vorm van de Super Ranger mini PCI radio card series was overigens meteen een schot in de roos. Vervolgens volgden heel snel tal van andere draadloze producten.