Aandelen Ubisoft kopen

Wil je beleggen in Ubisoft aandelen? Op deze pagina kan je direct Ubisoft aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ubisoft. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ubisoft raadplegen. Ubisoft is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UBI.PA.

Waar kan je Ubisoft aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ubisoft kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Ubisoft?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ubisoft. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ubisoft?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ubisoft? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ubisoft is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ubisoft.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ubisoft

Ubisoft is een bekende ontwikkelaar en uitgever van met name computerspellen. Het heeft door een sterke groei ondertussen al twintig vestigingen in zestien verschillende landen. Het hoofdkantoor van Ubisoft vind je in Montreuil. De aandelen van Ubisoft worden als UBO verhandeld op de Euronext aandelen beurs in Parijs.
 
Nadeo is een bekende dochter van Ubisoft en in Europa wordt Ubisoft gezien als de op twee na grootste uitgever van computerspellen. Met Amerika meegerekend is het de op drie na grootste zelf en wereldwijd op vier na grootste. Overigens worden de uitgevers uit Japan dan niet meegerekend.