Aandelen UBS Group kopen

Wil je beleggen in UBS Group aandelen? Op deze pagina kan je direct UBS Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in UBS Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel UBS Group raadplegen. UBS Group is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UBSG.VX.

Waar kan je UBS Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel UBS Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel UBS Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel UBS Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in UBS Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van UBS Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in UBS Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in UBS Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over UBS Group

UBS Group is een bekende Zwitserse bank die in Zurich het hoofdkwartier heeft, terwijl het ook in Basel een hoofdzetel heeft. De geschiedenis van UBS Group gaat 160 jaren terug naar 1862 om precies te zijn. Toen werd de Bank in Winterthur namelijk opgericht. Aandelen worden verhandeld als UBSG op de Zwitserse beurs.
In UBS Securities en de UBS Investment Bank heeft het twee bekende dochters. In 1912 fuseerde de bank al met de Toggenburger Bank en ging het door het leven als Schweizerische Bankgeselschaft. De huidige bank werd een feit na opnieuw een fusie, nu met de Schweizerische Bankverein.