Aandelen UDR kopen

Wil je beleggen in UDR aandelen? Op deze pagina kan je direct UDR aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in UDR. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel UDR raadplegen. UDR is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UDR.

Waar kan je UDR aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel UDR kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel UDR?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel UDR. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in UDR?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van UDR? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf UDR

UDR is een bekend vastgoedbeleggingsfonds. UDR heeft zich met name toegelegd op investeringen in appartementen. Het is met de hoofdzetel gevestigd in Highland Ranch in Colorado.
Het gaat UDR voor de wind. Op de laatste dag van vorig jaar had UDR belangen in 148 appartementsgemeenschappen. Dat staat voor ongeveer 97.000 appartementen. Op de New York Stock Exchange worden aandelen UDR openbaar verhandeld onder UDR. De specialist in vastgoed en appartementen in het bijzonder werd opgericht in 1972. UDR werd in 2016 een Fortune 500 bedrijf en geldt wat betreft de bedrijfsgrootte als een van de dertig grootste vastgoedbeleggingsfondsen in appartementen in Amerika.