Aandelen Ugi kopen

Wil je beleggen in Ugi aandelen? Op deze pagina kan je direct Ugi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ugi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ugi raadplegen. Ugi is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UGI>.

Waar kan je Ugi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ugi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ugi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ugi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ugi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ugi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ugi

Ugi is een bekend en gerenommeerd distributiebedrijf voor aardgas en elektrische energie. In King of Prussia is het hoofdkwartier van de onderneming gevestigd en behalve in Amerika is UGI ok nadrukkelijk actief in Europese landen.
UGI is onder meer eigenaar trotse eigenaar van AmeriGas, de grootste propaan-marketeer die Verenigde Staten rijk is. Ugi is er al vanaf 1882 en kan een beroep doen op dochterondernemingen als AmeriGas, Ugi Utilities, AvantiGas en Antar, stuk voor stuk uitgegroeid tot sterke merken. Ugi is anno 2020 overigens ook een S&P 400 component.