Aandelen Ulta Beauty kopen

Wil je beleggen in Ulta Beauty aandelen? Op deze pagina kan je direct Ulta Beauty aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ulta Beauty. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ulta Beauty raadplegen. Ulta Beauty is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ULTA.

Waar kan je Ulta Beauty aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ulta Beauty kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ulta Beauty?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ulta Beauty. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ulta Beauty?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ulta Beauty? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ulta Beauty

Ulta Beauty was voorheen bekend onder de naam Ulta Salon, Cosmetics & Fragrance. Ulta Beauty is een keten van schoonheidswinkels met hoofdkantoor in Bolingbrook, Illinois. De onderneming staat genoteerd op de Nasdaq als Ulta. Het trio Dick George, Terry Hanson en Richard George stond aan de basis van het bedrijf in 1990.
Ulta Beauty is Nasdaq 100 component en dat geldt ook voor de S&P 500. Uta Beauty geldt als uitblinker op het gebied van cosmetica, huidverzorging, geuren voor zowel heren als dames, nagelproducten, bad- en lichaamsproducten en andere schoonheidsmiddelen.