Aandelen Ultra Electronics kopen

Wil je beleggen in Ultra Electronics aandelen? Op deze pagina kan je direct Ultra Electronics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ultra Electronics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ultra Electronics raadplegen. Ultra Electronics is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ULE-L.

Waar kan je Ultra Electronics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ultra Electronics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Ultra Electronics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ultra Electronics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ultra Electronics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ultra Electronics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ultra Electronics is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ultra Electronics.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ultra Electronic

Ultra Electronic levert (sub)systemen voor onder meer defensie, beveiliging, detectie en controle. Onder de naam ELE worden de aandelen verhandeld op de Londense beurs. Hoofkwartier van de onderneming vind je in het Engelse Middlesex en oprichter van het bedrijf was Teddy Rosen.
In Weed Industries heeft Ultra Electronic een bekende dochteronderneming en ondertussen mag de onderneming zich ook een FTSE 250 component noemen. Het is met name actief als Tier 3 en Tier 2 provider en levert onder meer commandoproducten, controle- en communicatieproducten en ook producten voor elektrische oorlogsvoering.