Aandelen Umpqua kopen

Wil je beleggen in Umpqua aandelen? Op deze pagina kan je direct Umpqua aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Umpqua. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Umpqua raadplegen. Umpqua is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UMPQ.

Waar kan je Umpqua aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Umpqua kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Umpqua?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Umpqua. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Umpqua?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Umpqua? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Umpqua

Umpqua is de moedermaatschappij van Umpqua Bank en is een financiële holding die wordt aangestuurd vanuit Portland, Oregon. Umpqua heeft plaats gevonden in wat voorheen het hoofkantoor van Benji, Franklin, Savings en Loan was.
Het bedrijf heeft een Nasdaq notering (UMPQ) en het bedrijf werd opgericht in 1963 in Roseburg in Oregon. Het bedrijf doet met name in pensioenen, persoonlijke leningen, personal banking en zakelijke leningen. Umpqua verdeelt de werkzaamheden in twee divisies: Umpqua Bank en Umpqua Investments. Toen het bedrijf in 1953 opgericht werd, had het slechts zes medewerkers.