Aandelen Under Armour kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Under Armour aandelen? Op deze pagina kan je direct Under Armour aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Under Armour. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Under Armour raadplegen. Under Armour is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UAA.

Waar kan je Under Armour aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Under Armour kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Under Armour?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Under Armour. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Under Armour?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Under Armour? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Under Armour

Sterke punten Under Armour

 • Merkbekendheid: Under Armour is een bekend merk in de sportkleding- en accessoire-industrie, met een sterke reputatie onder sportliefhebbers.
 • Innovatieve producten: Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en technisch geavanceerde sportkleding en schoenen, die aantrekkelijk zijn voor klanten die op zoek zijn naar prestatieverhogende producten.
 • Atletenpartnerschappen: Under Armour heeft strategische samenwerkingen met bekende atleten en sportteams, wat helpt bij het vergroten van de merkbekendheid en geloofwaardigheid.
 • Internationale groeikansen: Het bedrijf heeft kansen voor groei op internationale markten, waar het kan profiteren van de toenemende populariteit van sport en fitness.

Zwakke punten Under Armour

 • Concurrentie in de sportindustrie: Under Armour opereert in een competitieve markt met gevestigde spelers en nieuwe opkomende merken, wat kan leiden tot prijsdruk en moeilijkheden bij het behouden van marktaandeel.
 • Gevoeligheid voor modetrends: De sportkledingindustrie is onderhevig aan veranderende modetrends en consumentenvoorkeuren, wat vraagt om voortdurende productinnovatie en aanpassingsvermogen.
 • Operationele kosten: Het ontwerpen en produceren van hoogwaardige sportkleding en schoenen brengt aanzienlijke operationele kosten met zich mee, wat de winstmarges kan beïnvloeden.
 • Afhankelijkheid van retailpartners: Under Armour is afhankelijk van distributeurs en winkeliers voor de verkoop van zijn producten, wat het bedrijf kwetsbaar kan maken voor veranderingen in de distributiekanalen en de voorkeuren van retailpartners.

Over Under Armour

Under Armour is een bedrijf dat sportartikelen produceert. De onderneming werd in 1996 opgericht door Kevin Plank. Het hoofdkantoor in Europa is gevestigd in Amsterdam. Europees boegbeeld van Under Armour is al enige jaren de Nederlandse voetballer Memphis Depay.

Het hoofdkantoor van het prima aan de weg timmerende Under Armour staat in Baltimore in de staat Maryland. Under Armour baarde opzien door in 2016 de bekende Belgische ontwerper Tim Coppens binnen te halen. Sindsdien is de weg naar boven ingezet, niet in de laatste plaats vanwege de door Coppens ontworpen sportcollectie.

Under Armour

Wel of niet aandelen Under Armour kopen?

Under Armour, een bekend sportkleding- en accessoirebedrijf, trekt de aandacht van potentiële investeerders die overwegen aandelen te kopen. Maar is het de moeite waard om te investeren in Under Armour? Laten we eens kijken.

Under Armour heeft een sterke positie in de sportindustrie en staat bekend om zijn innovatieve producten. Hun sportkleding en schoenen zijn populair bij atleten en sportliefhebbers over de hele wereld. Dit kan aantrekkelijk lijken voor investeerders.

Echter, het is belangrijk om te begrijpen dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. De modewereld kan volatiel zijn en concurrentie kan een rol spelen. Het is verstandig om uw eigen onderzoek te doen en de prestaties van Under Armour grondig te evalueren voordat u besluit aandelen te kopen.

Daarnaast is het diversifiëren van uw beleggingen een slimme aanpak. Zet niet al uw geld in op één bedrijf, hoe aantrekkelijk het ook lijkt. Door uw investeringen te spreiden over verschillende sectoren kunt u uw risico beperken.

Al met al kan het kopen van aandelen van Under Armour een interessante mogelijkheid zijn gezien het bedrijf’s positie in de sportindustrie en populariteit van hun producten. Maar wees voorzichtig, doe uw eigen onderzoek en overweeg diversificatie. Bij twijfel kunt u altijd een financieel adviseur raadplegen om weloverwogen beslissingen te nemen.