Aandelen Under Armour kopen

Wil je beleggen in Under Armour aandelen? Op deze pagina kan je direct Under Armour aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Under Armour. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Under Armour raadplegen. Under Armour is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UAA.

Waar kan je Under Armour aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Under Armour kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Under Armour?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Under Armour. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Under Armour?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Under Armour? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Under Armour

Under Armour is een bedrijf dat sportartikelen produceert. De onderneming werd in 1996 opgericht door Kevin Plank. Het hoofdkantoor in Europa is gevestigd in Amsterdam. Europees boegbeeld van Under Armour is al enige jaren de Nederlandse voetballer Memphis Depay.
Het hoofdkantoor van het prima aan de weg timmerende Under Armour staat in Baltimore in de staat Maryland. Under Armour baarde opzien door in 2016 de bekende Belgische ontwerper Tim Coppens binnen te halen. Sindsdien is de weg naar boven ingezet, niet in de laatste plaats vanwege de door Coppens ontworpen sportcollectie.