Aandelen Unilever (UK) kopen

Wil je beleggen in Unilever (UK) aandelen? Op deze pagina kan je direct Unilever (UK) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Unilever (UK). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Unilever (UK) raadplegen. Unilever (UK) is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ULVR-L.

Waar kan je Unilever (UK) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Unilever (UK) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Unilever (UK)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Unilever (UK). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Unilever (UK)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Unilever (UK)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Unilever (UK) is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Unilever (UK).

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Unilever

Unilever is een bekende multinational. Het houdt zich specifiek bezig met voedingsmiddelen, producten voor persoonlijke verzorging en ook schoonmaakartikelen. Unilever heeft twee hoofdkantoren een in Rotterdam en een in het Engelse Londen. De aandelen van Unilever staan als UNA genoteerd op de AMS en is in Londen een FTSE 100 component.
Unilever werd actief in 1930 na een fusie van de Nederlandse Margarine Unie en de Lever Brothers. Bekende merken die Unilever voert zijn onder meer Becel, Brio, Cup a Soup, Andrelon, Duyvis, Calvé en zeker ook Ben en Jerry’s.