Aandelen Unipol kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Unipol aandelen? Op deze pagina kan je direct Unipol aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Unipol. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Unipol raadplegen. Unipol is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UNI-I.

Waar kan je Unipol aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Unipol kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Unipol?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Unipol. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Unipol?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Unipol? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Unipol is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Unipol.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Unipol

Unipol is een bekende Italiaanse dienstverlener. Het bedrijf werd geboren in 1963 en het hoofdkantoor vind je in Bologna. Unipol heeft voldoende te bieden in de vorm van verzekeringen, retail, zakelijk bankieren. Zeer bekende dochteronderneming is UnipolSai, terwijl ook Unisalute en Arca Uta dat zijn.

Unipol heeft de wind in de zeilen en geldt ondertussen als de drie na grootste verzekeraar van Italië en dat zegt voldoende over de opmars die het doormaakte de afgelopen jaren. Bekende werknamen en merknamen van Unipol zijn het al eerder genoemde UnipolSai, UniSalute en Linear.

aandeel unipol kopen