Aandelen UnipolSai kopen

Wil je beleggen in UnipolSai aandelen? Op deze pagina kan je direct UnipolSai aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in UnipolSai. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel UnipolSai raadplegen. UnipolSai is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool US-I.

Waar kan je UnipolSai aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel UnipolSai kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel UnipolSai?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel UnipolSai. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in UnipolSai?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van UnipolSai? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in UnipolSai is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in UnipolSai.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over UnipolSai

UnipolSai is een Italiaanse financiële dienstverlener. Het hoofdkwartier van de onderneming is gevestigd in Bologna in Italië. Het bedrijf werd in 2014 gesticht en vormt een onderdeel van de Unipol Group. Unipol en Norges Rank gelden als eigenaren van UnipolSai. De aandelen van het bedrijf worden op de Borsa Italia verhandeld als US.
In januari 2014 ging UnipolSai van start. Bekende dochter Auto Presto & Bene. Het bedrijf is ontstaan uit een fusie van Unipol Assicurazioni, Milano Assicurazioni en Premafin. Het bedrijf ging eerste van start als Fandiara-Sai. Later kreeg het de huidige naam, UnipolSai.