Aandelen uniQure kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in UniQure aandelen? Op deze pagina kan je direct UniQure aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in UniQure. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel UniQure raadplegen. UniQure is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QURE.

Waar kan je UniQure aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel UniQure kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je beleggen in aandelen & ETF's. Je kunt je kapitaal verliezen.
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel UniQure?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel UniQure. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in UniQure?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van UniQure? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse uniQure

Sterke punten

 • Unieke positie: uniQure heeft een unieke positie in de gentherapie-industrie en biedt een breed scala aan producten aan.
 • Focus op zeldzame ziekten: uniQure richt zich op zeldzame ziekten, waardoor het bedrijf zich onderscheidt van concurrenten en de vraag naar haar producten waarschijnlijk zal toenemen.
 • Solide financiële positie: uniQure heeft een solide financiële positie en heeft in het verleden investeerders aangetrokken met een sterk trackrecord.
 • Toegewijd management: Het managementteam van uniQure heeft uitgebreide ervaring in de industrie en heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van innovatie.

Zwakke punten

 • Regelgevingsrisico’s: Als gevolg van de complexiteit van gentherapie, kan uniQure te maken krijgen met regelgevingsrisico’s die de lancering van haar producten kunnen vertragen.
 • Concurrentie: uniQure opereert in een competitieve industrie en kan te maken krijgen met concurrentie van gevestigde spelers en nieuwe bedrijven die soortgelijke producten aanbieden.
 • Onzekerheid over vraag: De vraag naar gentherapieproducten is onzeker en er is geen garantie dat uniQure de vraag zal kunnen voorspellen of beheersen.
 • Risico’s verbonden aan investeringen: Investeren in aandelen uniQure brengt altijd risico’s met zich mee, waaronder marktvolatiliteit en onvoorziene gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op de aandelenkoers.

Over uniQure
UniQure staat onder de aanduiding QURE genoteerd aan de Nasdaq. Het bedrijf werd gesticht in het jaar 1998 en heeft het hoofdkantoor gevestigd in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. In het gerenommeerde Amsterdam Molecular Therapeutics en Ino Card heeft het twee bekende dochtermaatschappijen.

Je zou de onderneming die luistert naar de naam uniQure het best kunnen omschrijven als een biotechnologisch bedrijf. Het bedrijf legt zich heel specifiek toe op onderzoek en ontwikkeling. UniQure werkt bij de werkzaamheden onder mee samen met farmaceut Bristol Meyers, een ook al gerespecteerd bedrijf uit Amerika.

aandeel uniQure kopen

Wel of niet aandelen uniQure kopen?

UniQure is een bedrijf dat zich richt op gentherapie en heeft een unieke positie in de industrie. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten aan en richt zich specifiek op zeldzame ziekten. Hoewel dit een positief punt is voor het bedrijf, brengt het ook enige onzekerheid met zich mee over de vraag naar deze producten.

Een ander positief punt is de solide financiële positie van uniQure en het toegewijde managementteam. Het bedrijf heeft in het verleden investeerders aangetrokken met een sterk trackrecord, wat veel vertrouwen geeft aan potentiële investeerders.

Er zijn echter ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in uniQure. Het bedrijf kan te maken krijgen met regelgevingsrisico’s en concurrentie in de industrie. Bovendien is er onzekerheid over de vraag naar gentherapieproducten en brengt investeren in aandelen altijd risico’s met zich mee.

Als u overweegt om aandelen uniQure te kopen, is het belangrijk om deze sterke en zwakke punten in overweging te nemen en te beoordelen of dit past bij uw beleggingsstrategie en risicobereidheid. Raadpleeg altijd een financieel adviseur voordat u investeringsbeslissingen neemt.