Aandelen uniQure kopen

Wil je beleggen in UniQure aandelen? Op deze pagina kan je direct UniQure aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in UniQure. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel UniQure raadplegen. UniQure is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool QURE.

Waar kan je UniQure aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel UniQure kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel UniQure?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel UniQure. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in UniQure?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van UniQure? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over uniQure
UniQure staat onder de aanduiding QURE genoteerd aan de Nasdaq. Het bedrijf werd gesticht in het jaar 1998 en heeft het hoofdkantoor gevestigd in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. In het gerenommeerde Amsterdam Molecular Therapeutics en Ino Card heeft het twee bekende dochtermaatschappijen.
Je zou de onderneming die luistert naar de naam uniQure het best kunnen omschrijven als een biotechnologisch bedrijf. Het bedrijf legt zich heel specifiek toe op onderzoek en ontwikkeling. UniQure werkt bij de werkzaamheden onder mee samen met farmaceut Bristol Meyers, een ook al gerespecteerd bedrijf uit Amerika.