Aandelen United Continental kopen

Wil je beleggen in United Continental aandelen? Op deze pagina kan je direct United Continental aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in United Continental. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel United Continental raadplegen. United Continental is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UAL.

Waar kan je United Continental aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel United Continental kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel United Continental?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel United Continental. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in United Continental?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van United Continental? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf United Continental

United Continental is een beursgenoteerde luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in de Willis Tower in Chicago. Het bezit en exploiteert United Airlines Inc en staat als UAL genoteerd aan de Nasdaq.
Het hoofdkantoor van United Continental staat in Chicago, Illinois. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar 1934, toen nog onder de naam Varney Speed Lines. Momenteel heeft United Airlines de beschikking over 613 vliegtuigen en vliegt het op 292 bestemmingen. In 2010 fuseerde Continental met United Airlines. Het leverde de wereld United Continental op, ondertussen een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld.