Aandelen United Internet kopen

Wil je beleggen in United Internet aandelen? Op deze pagina kan je direct United Internet aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in United Internet. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel United Internet raadplegen. United Internet is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UTDI.DE.

Waar kan je United Internet aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel United Internet kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel United Internet?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel United Internet. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in United Internet?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van United Internet? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in United Internet is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in United Internet.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over United Internet

United Internet is wereldwijd actief en heeft het hoofdkantoor gevestigd in Montabaur in Rijnland-Palts. De onderneming is onderverdeeld in twee divisies: Access en Applications. De onderneming heeft dertien merken en verschillende dochters. Aandelen van United Internet worden verhandeld onder de aanduiding UTDI.
 
United Internet werd opgericht n 1988 in Montabaur en bekende dochters zijn 1&1 Ionos, 1&1 Drillisch en Strato. De aandelen staan eveneens genoteerd op de DAX en behalve in Duitsland is het bedrijf actief in onder ander Oostenrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Mexico, Polen, Spanje, Engeland en ook Amerika.