Aandelen United Internet kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in United Internet aandelen? Op deze pagina kan je direct United Internet aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in United Internet. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel United Internet raadplegen. United Internet is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UTDI.DE.

Waar kan je United Internet aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel United Internet kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel United Internet?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel United Internet. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in United Internet?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van United Internet? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in United Internet is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in United Internet.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse United Internet

Sterke punten:

 • Diversificatie van inkomstenbronnen: United Internet genereert inkomsten uit verschillende segmenten, zoals breedband-, hosting- en cloudservices, waardoor het minder afhankelijk is van één specifieke markt.
 • Marktleider in Duitsland: Het bedrijf heeft een sterke positie in de Duitse markt, vooral op het gebied van breedbandinternet.
 • Groeipotentieel: De vraag naar internet- en cloudservices groeit wereldwijd, wat kansen biedt voor United Internet om te groeien en zijn marktpositie te versterken.
 • Financiële stabiliteit: Het bedrijf heeft een gezonde financiële positie met een sterke cashflow en een lage schuldenlast.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van Duitsland: Hoewel het bedrijf een sterke positie heeft in de Duitse markt, is het ook sterk afhankelijk van deze markt, waardoor het kwetsbaar kan zijn voor eventuele economische vertragingen in Duitsland.
 • Concurrentie: United Internet opereert in een concurrerende markt met veel spelers, waaronder grote techbedrijven zoals Amazon en Microsoft, die ook cloudservices aanbieden.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf opereert in een sterk gereguleerde sector, wat kan leiden tot onzekerheid en mogelijke veranderingen in wet- en regelgeving die de bedrijfsactiviteiten kunnen beïnvloeden.

Over United Internet

United Internet is wereldwijd actief en heeft het hoofdkantoor gevestigd in Montabaur in Rijnland-Palts. De onderneming is onderverdeeld in twee divisies: Access en Applications. De onderneming heeft dertien merken en verschillende dochters. Aandelen van United Internet worden verhandeld onder de aanduiding UTDI.
 
United Internet werd opgericht n 1988 in Montabaur en bekende dochters zijn 1&1 Ionos, 1&1 Drillisch en Strato. De aandelen staan eveneens genoteerd op de DAX en behalve in Duitsland is het bedrijf actief in onder ander Oostenrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Mexico, Polen, Spanje, Engeland en ook Amerika.

aandeel united internet kopen

Wel of niet aandelen United Internet kopen?

Als je op zoek bent naar een bedrijf om in te investeren, kan United Internet een interessante optie zijn. Het Duitse bedrijf is actief in de internet- en communicatiesector en biedt verschillende diensten aan, zoals breedbandinternet, hosting en cloudservices.

United Internet heeft een sterke positie in de Duitse markt en heeft de afgelopen jaren een solide groei doorgemaakt. Het bedrijf heeft een gezonde financiële positie en genereert inkomsten uit verschillende segmenten, waardoor het minder afhankelijk is van één specifieke markt.

Maar er zijn ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in United Internet. Het bedrijf opereert in een concurrerende markt en is afhankelijk van technologische ontwikkelingen en veranderingen in de vraag naar zijn producten en diensten. Bovendien kan veranderende regelgeving van invloed zijn op de activiteiten van het bedrijf.

Als je besluit om te investeren in United Internet, is het belangrijk om goed onderzoek te doen en de marktontwikkelingen en financiële resultaten van het bedrijf goed in de gaten te houden. Overweeg ook om je investeringen te diversifiëren om het risico te spreiden.

Al met al kan United Internet een aantrekkelijke optie zijn voor investeerders die op zoek zijn naar een solide bedrijf met goede groeivooruitzichten. Maar zoals bij elke investering, is het belangrijk om zorgvuldig af te wegen of het past bij je eigen beleggingsstrategie en risicoprofiel.