Aandelen United Overseas Bank kopen

Wil je beleggen in United Overseas Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct United Overseas Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in United Overseas Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel United Overseas Bank raadplegen. United Overseas Bank is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool U11.SGX.

Waar kan je United Overseas Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel United Overseas Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel United Overseas Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel United Overseas Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in United Overseas Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van United Overseas Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in United Overseas Bank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in United Overseas Bank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over United Overseas Bank

United Overseas Bank is een Singaporese bankorganisatie. Het zal geen verrassing zijn dat het hoofdkantoor ook in Singapore gevestigd is. United Overseas Bank heeft vestigingen in de meeste Zuidoost Aziatische landen, momenteel heeft het rond de vijfhonderd kantoren in 19 landen.
De aandelen van United Overseas Bank worden als U11 verhandeld op de beurs van Singapore. De bank werd overigens in 1935 opgericht door Wee Kheng Chiong. Alleen al in Singapore heeft de bank rond de zestig filialen. Overigens luisterde de bank bij de oprichting nog naar de naam United Chinese Bank.