Aandelen United Rentals kopen

Wil je beleggen in United Rentals aandelen? Op deze pagina kan je direct United Rentals aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in United Rentals. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel United Rentals raadplegen. United Rentals is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool URI.

Waar kan je United Rentals aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel United Rentals kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel United Rentals?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel United Rentals. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in United Rentals?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van United Rentals? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf United Rentals

United Rentals wordt beschouwd als het grootste verhuurbedrijf ter wereld. Het is een S&P 500 component. Het bedrijf bezit ongeveer 13 procent van het marktaandeel in Noord Amerika. Om de omvang beter weer te geven; United Rentals heeft de beschikking over 660.000 stuks te verhuren materiaal dat een waarde heeft van  14 miljard dollar.
De aandelen van United Rentals worden openbaar verhandeld onder de naam URI op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor van United Rentals vind je in Stamford, Connecticut. Het bedrijf werd gesticht in 1997 door Bradley Jacobs. United Rentals heeft een aparte tak in Canada.