Aandelen United Technologies kopen

Wil je beleggen in United Technologies aandelen? Op deze pagina kan je direct United Technologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in United Technologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel United Technologies raadplegen. United Technologies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool UTX.

Waar kan je United Technologies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel United Technologies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel United Technologies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel United Technologies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in United Technologies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van United Technologies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf United Technologies

United Technologies is een Amerikaans conglomeraat dat zich bezighoudt met de productie van vliegtuigmotoren voor civiel en militair gebruik. Daarnaast worden liften en airconditioners gemaakt. Beide hebben zo ongeveer evenveel aandeel in de totale omzet, omzet die het toch vooral uit Amerika zelf haalt overigens.
Aanvankelijk was United Technologies actief als UTC Propulsion and Aerospace Systems, UTC Climate, Controls & Security en als Otis, bekend van de verticale transport systemen. Vanaf 2018 zit United Technologies alleen nog in de Aerospace. De andere takken gingen zelfstandig verder. Nu liggen er plannen voor om te fuseren met Raytheon. Dit vanwege kostenbesparingen, meer slagkracht en omdat partijen aanvullend aan elkaar werken.